Return to site

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Uw concurrenten te slim af zijn, daar is tegenwoordig zoekmachine optimalisatie voor nodig. Het is jammer maar waar, het is zo dat ware kwaliteit niet meer zichzelf verkoopt zoals vroeger. Om te zorgen dat u toch nog uw aanbod bij uw doelgroep krijgt zal de focus moeten liggen op het oplossen van het probleem waar uw klant mee zit. Daarnaast moet de structuur aangehouden worden aan de hand waarvan uw positie op bijvoorbeeld Google verbeterd gaat worden. Dit is namelijk door kritisch te kijken naar de techniek van de website, de on-page zaken zoals teksten, en off-page relaties die zowel positieve als negatieve impact kunnen hebben op uw positie.

Wilt u graag meer weten of advies op maat krijgen over hoe er aan zoekmachine optimalisatie gedaan kan worden waarmee uw website bovenaan in zoekmachines komt te staan? Stuur nu een mail of bel gerust naar SAM Online Marketing en bespreek volledig vrijblijvend war voor u de mogelijkheden zijn.

Problemen van uw doelgroep oplossen

Zoals gezegd in de introductie is het van groot belang dat de hoofdgedachte van zoekmachine optimalisatie in het achterhoofd wordt gehouden. Dit is namelijk het beantwoorden van de vraag van de klant of het oplossen van een probleem waar ze tegenaan lopen. Wanneer u een zoekmachine kunt laten zien dat u dit probleem daadwerkelijk oplost aan de hand van goede, passende content, dan zal u beter vertrouwd worden. Uiteindelijk leidt zoekmachine optimalisatie tot een hogere positie in de resultaten die de zoekmachine laat zien.

Techniek, On-page en Off-page

Het stap voor stap uitvoeren van een plan dat hoort bij zoekmachine optimalisatie is van groot belang om dit te laten slagen. De techniek kan gezien worden als de basis van de website. Deze moet overzichtelijk zijn en niet te lastig voor zowel bezoekers, als voor zoekmachines om doorheen te spitten. De technische structuur moet bijvoorbeeld zo opgezet zijn dat er in 4 klikken de uiteindelijke pagina gevonden moet kunnen worden. De content op de website (on-page) moet zo geschreven zijn, zodat een zoekmachine, door slechts naar delen van teksten te kijken, direct snapt waar het over gaat en welk probleem behandeld wordt. Zoekmachine optimalisatie werkt dan zo: on-page ziet de zoekmachine alle content en het snapt precies welk probleem wordt behandeld, off-page ziet de het dat er betrouwbare websites doorverwijzen naar uw website, wat de autoriteit bevordert en zorgt dat u hoger wordt weergegeven in de zoekresultaten.

Zoekmachine Optimalisatie door SAM Online Marketing

Uw doel is natuurlijk om klanten te behouden en nieuwe klanten te genereren met zoekmachine optimalisatie. De beste manier om dit te laten doen is door een bedrijf in te schakelen dat weet hoe het in elkaar zit. Zij weten hoe ze zich moeten focussen op het probleem en de oplossing van een doelgroep. En daarnaast snappen ze hoe een website technisch in elkaar hoort te zitten, hoe on-page content geschreven moet worden, en hoe off-page links gegenereerd moeten worden. Schakel nu de mensen in die ervoor zorgen dat uw zoekmachine optimalisatie daadwerkelijk goed gedaan wordt en bel of mail nu SAM Online Marketing voor een afspraak of vrijblijvend advies.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly