Return to site

Sociale media en SEO

· social media,SEO,specialist,online,internet

Google hanteert veel verschillende criteria om te bepalen hoe hoog u zal scoren in de zoekmachine. De zoekmachine zal u vervolgens rangschikken aan deze criteria. Een belangrijk onderdeel van deze criteria is de mate waarin andere websites naar uw website linken. In dit artikel bespreken we of deze links ook van sociale media af kunnen komen. Wilt u ook uw vindbaarheid binnen Google verhogen? Door middel van de hulp van een Online SEO Specialist staat u binnen de kortste keren op hogere posities binnen Google. De Online SEO specialist zal u gegarandeerd resultaat opleveren.

Social links

Als een pagina van uw website wordt gedeeld dan wel geliket zal dit een link opleveren. U zult het liken of delen als een aanbeveling kunnen zien. Ditzelfde geldt voor links naar uw website. Wat blijkt echter de hyperlinks bevatten in veel gevallen een “no follow” regel. Dit betekent kort samengevat dat de eigenschap heeft om niet geteld te worden door Google. Een link die het attribuut No follow heeft zal dus ook waardeloos zijn voor uw ranking binnen de zoekmachine. Wilt u meer weten over het bouwen van een link netwerk of sociale media marketing? Neem dan eens contact op met de Online SEO specialist. Deze online SEO specialist heeft in de loop der jaren een uitgebreid linkbuilding netwerk opgebouwd.

Social links zonder no follow regel

Er zijn ook sociale media die niet gebruik maken van een no follow regel. Zo hebben YouTube en Google+ pagina’s vaak een gewone link. Het is natuurlijk geen toeval dat deze sociale netwerken allebei worden beheerd door Google zelf.

SEO werk uitbesteden

Heeft u geen idee hoe u uw vindbaarheid binnen Google kunt verhogen of heeft u hier te weinig tijd voor? De Online SEO specialist helpt u graag met dit gegeven. U kunt op de website van de Online SEO specialist gratis een check van uw website laten doen.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly