Return to site

Animatievideo laten maken

Wanneer je een manier wilt om jouw bedrijf op een moderne manier te promoten kan je kiezen om een animatievideo te laten maken. Met dergelijke animatiefilms kan je de aandacht van een publiek snel aan je binden en een boodschap overdragen. Hiervoor doorlopen we een aantal stappen met jou waarna er een uiteindelijk product wordt afgeleverd in de vorm van een animatie. Wil je dus een hoogwaardige animatie laten maken dan kan je dat overlaten aan de professionals van ons bedrijf.

De eerste stap: strategisch consult

Voordat we een animatievideo produceren bespreken we eerst wat voor soort animatie je laten maken wilt. De vormgeving van jouw bedrijfsfilm wordt besproken. De doelen die je ermee wenst te bereiken, de richtlijnen die we daarbij moeten aanhouden en de kernboodschap die je wilt overdragen. Aan de hand van dit strategisch consult zullen we een op maat gemaakt voorstel doen. Aan de hand hiervan zullen we te werk gaan wanneer je ervoor kiest om door ons jouw animatie te laten maken.

De twee stap: script en voice-over

Na de bespreking om de animatie te maken gaan we over op het creëren van het script en het doen van de voice-over. De verhaallijn wordt opgezet en na jouw goedkeuring zal er een stemacteur worden uitgekozen om het script in te spreken. Zodoende komt de animatievideo die je wilt laten maken stap voor stap tot leven. De boodschap zal dan volledig aansluiten op de bedrijfsfilosofie en de doelstelling van de onderneming.

De derde stap: productie van de animatie

Is de basis eenmaal gelegd om de animatievideo te maken? Dan kan men overgaan op het produceren van de bedrijfsfilm. Middels een storyboard kan je zien hoe het verhaal er in grove lijnen uit zal zijn. In deze fase kan nog het één en ander geschrapt en aangepast worden. Wanneer dat naar wens is kan men overgaan op de productie van de animatie. Wil je dus een animatie laten maken in de stijl naar keuze dan kan je daarvoor met ons contact opnemen.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly